Nanette Egberts

Fysiotherapeut – Manueeltherapeut – Sportfysiotherapeut – Dry Needling- Podoloog

Nanette“Op 14-jarige leeftijd raakte ik geblesseerd aan mijn enkel. Ik kwam onder behandeling van een fysiotherapeut en wist  één ding zeker: dit wil ik ook worden.

In 1995 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Daarna ben ik naar Leuven (België) gegaan om mijn universitaire graad in fysiotherapie te halen. Vervolgens heb ik een jaar wetenschappelijk onderzoek gedaan.

 

Ik wilde echter in een praktijk aan de slag. In 1999 heb ik Fysiotherapie Houtwal gekocht. Daar kunnen mensen met diverse klachten terecht.

In de praktijk richt ik mij naast fysiotherapie en manueeltherapie op revalidatie van sportblessures en orthopedische revalidatie. Ik zoek met de patiënt naar manieren om de klachten niet terug te laten keren.

In september 2010 ben ik afgestudeerd als sportfysiotherapeut aan de European Science of Sportphysiotherapy. In het hele bewegen van de mens miste ik enorm de kennis over de enkel en de voet. Om deze reden ben ik de opleiding Podologie gaan doen. U kunt dus ook bij mij terecht voor een echo- voetscan of steunzolen.

Omdat onze praktijk voorop loopt in de nieuwste ontwikkelingen en garant staat voor kwaliteit zijn we aangesloten bij multidisciplinaire zorggroep FleGel. Binnen deze zorggroep hou ik mij bezig met kwaliteit. Zo blijft er ook op dit vlak altijd uitdaging in mijn werk.
Naast gedrevenheid en betrokkenheid vind ik het belangrijk dat er een prettige sfeer hangt in onze praktijk. Mensen gaan niet voor hun plezier naar een fysiotherapeut. Als het dan toch moet, hoop ik dat ze met evenveel plezier naar de praktijk komen als dat ik elke dag doe.”

Terug naar medewerkers

Ontwerp & realisatie: Refreshed

Foto's door: Studio Monde