Charlotte Duinker

Fysiotherapeut – Handtherapeut

Charlotte“In het vierde jaar van de havo wist ik dat ik fysiotherapie wilde studeren. Na het behalen van mijn havodiploma heb ik me gelijk ingeschreven voor de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Utrecht. Ik ben ingeloot, heb de studie gevolgd en ben in mei 2010 afgestudeerd. Tijdens mijn opleiding heb ik een cursus handrevalidatie gedaan, die ik vervolgens gelijk in de praktijk kon brengen tijdens mijn eindstage in het St. Jansdal bij het handenteam.

In 2013 ben ik afgestudeerd als handtherapeut en momenteel hebben we bij fysiotherapie Houtwal een handencentrum. Ik vind het erg leuk om mensen met klachten aan hun arm-pols of hand weer mobiel te krijgen, zodat ze alle activiteiten in het leven probleemloos kunnen uitvoeren.

Naast fysiotherapeut en handtherapeut ben ik sinds 2014 aangesloten bij het ClaudicatioNet, waardoor ik mensen met ‘etalagebenen’ optimaal kan begeleiden.

Ook heb ik ervaring kunnen opdoen met het behandelen van sportblessures bij verschillende sportverenigingen.
Je kunt mij regelmatig op de Hockey Club in Zeewolde vinden. Ik hockey hier al sinds mijn negende en momenteel maak ik deel uit van het eerste damesteam.

Na mijn afstuderen kon ik direct bij Fysiotherapie Houtwal aan de slag. Ik heb het hier erg naar mijn zin. Ik vind het een uitdaging om mensen van hun klachten af te helpen, zodat iedereen naar zijn kunnen kan bewegen.”

Terug naar medewerkers

Ontwerp & realisatie: Refreshed

Foto's door: Studio Monde