Podologie Zeewolde

The human foot is a masterpiece of engineering and a work of art”.
Leonardo da Vinci (1452-1519).

Podologie Zeewolde is een moderne praktijk voor voet en enkelklachten.

Voetklachten gaan meestal niet vanzelf over. Uw voeten zijn het fundament van uw lichaam. U loopt, staat, en beweegt erop. Gezonde voeten maken het leven een stuk plezieriger!

Veel mensen hebben last van hun voeten en-of enkels. Met deze klachten kunt u terecht bij een podoloog -fysiotherapeut of manueeltherapeut. Bij podologie Zeewolde vind u alle specialisaties onder 1 dak.

Nanette Egberts is afgestudeerd als Podoloog. De combinatie fysio-manueeltherapie en podologie zijn een perfecte combinatie om mensen met klachten vanuit de voeten en het lopen te helpen. Er kan een steunzool aangemeten worden maar er kan ook op een andere manier gekeken worden en mensen eventueel met fysio of manueeltherapie van hun klachten afhelpen.

Nanette is naast Fysio-Manueeltherapeut en Podoloog ook echografist enkel-voet. Dit totaal plaatje maakt haar een specialist op het gebied van enkel en voetklachten. Naast het stellen van de juiste diagnose is het geven van de juiste behandeling van groot belang in het oplossen van klachten en blessures of het voorkomen hiervan. De meerder opties van behandelingen bij podologie Zeewolde maakt dat je hier goed. terecht kunt voor een juiste oplossing om weer lekker en pijnvrij te bewegen.

Ontwerp & realisatie: Refreshed

Foto's door: Studio Monde